Catuka päkapikumütsid

galerii

Jõuluaeg on kohe-kohe ukse ees ning päkapikudki sätivad end juba liikvele.
Kas Sinu väikesel päkapikul on selleks imeliseks ajaks juba päkapikumüts soetatud? Kui veel mitte, siis Catukal on sulle midagi pakkuda!

Meie tootevalikus on juba mõned aastad olnud soojad 100% meriinovillasest lõngast ja meriinovoodriga päkapikumütsid. Ideaalsed ka -20-kraadise talveilmaga kandmiseks. Mütsi otsas on neil suur valge tutt ning tellides mütsi kõrvapikenduste ja paeltega, lisame tutid ka paelte otsa. Need päkapikumütsid ei jäta kedagi külmaks ning on eriti pilkepüüdvad ja armsad! Sooja päkapikumütsi leiad siit: /toode/pakapikumuts-sooja-voodriga/

Lisaks soojadele meriinovillast päkapikumütsidele lisasime sel aastal valikusse ka õhemad päkapikumütsid, mis sobivad kandmiseks siseruumides. Saabumas on pime ja külm aeg ning veedame ju palju aega soojas toas, mistõttu on vajavad pisikesed päkapikud ka õhemaid päkapikumütse. Mütsid on valminud puuvillasest kangast (95% puuvill ja 5% elastaan) ning tutid on kunstkarusnahast.

Valikus on kahe erineva disainiga õhemad päkapikumütsid. Esimene disain on inspireeritud just talvisest päkapikumütsist. Ülemine osa mütsist on punane ja alläär valge. Mütsile saab lisada ka soovi korral armsa lipsu (valikus nii valge kui ka punane lips). Lisaks saab mütsi tellides ise valida, kas soovite seda kõrvapikenduste ja paeltega või ilma. Mütsi paelte otsa lisame üldjuhul ka tutid, kuid võimalik on neist ka loobuda.
Sellised armsa päkapikumütsi leiad siit: /toode/pakapikumuts-valge-aarega/

Teine õhem päkapikumüts on üleni punane ning mütsi otsas on suur kohev kunstkarusnahast valge tutt. Lisades mütsile kõrvapikendused ja paelad on võimalik lisada paelte otsa ka tutid. Tüdrukutele on võimalik mütsile lisada ka armas lipsuke (punane või valge). See päkapikumüts on hetkel ka üks populaarseimaid neist kolmest mütsist. Mütsi leiat siit: /toode/punane-pakapikumuts/

Neid kõiki päkapikumütse saab tellida just endale sobivas suuruses – nii vastsündinutele kuni täiskasvanuteni välja! Ooteaeg mütsidele umbes 1 nädal.
Jõuluaeg on saabumas ning lähipäevil tellises jõuaks müts Sinuni veel enne 1. adventi!

Kaunist saabuvat jõuluaega,
Kadi

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga